Konala, Pitäjänmäki, Reimarla, HELSINKI

Jeanne d'Arc

Tervetuloa partiolippukunta Jeanne d'Arc:in kotisivuille!

Jeanne d'Arc ry eli tuttavallisemmin Jannen Nakit on helsinkiläinen partiolippukunta, jolla on pitkät ja vaiherikkaat perinteet. Lippukunta toimii Helsingin Pitäjänmäellä ja Konalassa ja tarjoaa alueen lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua partiotoimintaan.

Voit myös seurata lippukunnan Mätäjoki-blogia, jonne ryhmät voivat kirjoitella toiminnastaan.

Tervetuloa mukaan partioon!Tulevia tapahtumia

Lisää tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

2


Tuoreimmat uutiset ja tärkeät päivitykset

Perjantai-iltana yhteensä 11 henkilöä kokoontui lippukunnan vanhalle kämpälle viettämään pikkujouluretkeä, jonka ystävällisesti järjestivät Lari ja Toni. Paikalle saavuttiin auto kerrallaan ja ilta aloitettiin valmistamalla perinteisiä lämppäreitä. Iltapalan jälkeen kisailtiin Piirrä&Arvaa pelin muodossa, jossa jouduttiin arvailemaan toinen toistaan pulmallisempia sananlaskuja – mm. ”Hyvää päivää kirvesvartta!” ja ”Suolainen ja sakea on köyhän makea”. Retkeläiset työn touhussaKoska osalla ihmisistä oli takanaan rankka työviikko, käytiin perjantai-iltana melko aikaisin nukkumaan.

Lauantai-aamu valkeni melko harmaana auringon piileskellessä jossain pilvien takana. 11.45 johtajat kerääntyivät nostamaan lipun salkoon, jonka jälkeen oli aamiaiseksi herkullinen joulupuuro. Koska jotain kämppähommiakin olisi joskus tehtävä, ottivat Vaeltajat aamiaisen jälkeen kirveet käsiin ja lähtivät pilkkomaan lisää saunapuita, sekä siivoamaan muuta kämpän ympäristöä.

Lue lisää Mätäjoen blogipostauksesta!

Jeanne d’Arc tai kuten me kaikki paremmin tunnemme Jannen nakit täyttää 80-vuotta! Saavu sen kunniaksi mukaan maukkaasti uudistetulle Kiljavalle viettämään perinteistä Äkkälä-retkeä, joka järjestetään 9-11.02.2018. Retkellä pidetään lauantai-iltana lippukunnan 80-vuotis juhlagaala, jossa puketumisetikettinä on partion virallinen juhla-asu eli partiopaita ja suorat tummat housut / hame.

Retkeä johtavat Lari Jyrhämä (lari.jyrhama (at) gmail.com) ja Toni Vesanto (toni.vesanto (at) gmail.com)

Leirikirje
Ilmoittautumisohjeet Larilta

kolmio 01.02.2016 - Liekki 2016

Hei sinä sudenpentu tai seikkailija! Tänä kesänä hankitaan mahtavia kokemuksia ja saadaan uusia partiotuttavuuksia SVPR:n järjestämällä Liekki-leirillä 8.-12.6.2016. Lisätietoa saat oheisesta leirikirjeestä tai kysymällä suoraan lippukunnan yhteyshenkilöltä Maiju Tunkelolta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.3, eli palauta viimeistään siihen mennessä täytetty ilmoittautumislomake ryhmäsi johtajalle.

Leirikirje
Ilmoittautumislomake

kolmio 26.6.2015 - Ambulo-kesäleiri

Kesäleiri lähestyy jo vauhdilla. Tiedätkö miten viidakko, jonglööri, kennokonna tai punakorvakilpikonna liittyy kesäleiriin? Etpä taida tietää, mutta olet ilmoittautunut kesäleirillemme ottamaan siitä selvää! Tässä kesäleiri Ambulo 2015 toinen leirikirje! Kysymyksiä saa edelleen esittää leirikirjeissä oleviin yhteystietoihin. Tervetuloa leirille!

Leirikirje


Tätä sivua viimeksi muokattu 21.11.2019, 20:25.
© Partiolippukunta Jeanne d'Arc 1938-2017 | www-toimikunta