Konala, Pitäjänmäki, Reimarla, HELSINKI

Kannatusyhdistys

Kannatusyhdistyksen perustehtäviä on huolehtia lippukunnan toiminnan jatkuvuudesta ja tukea lippukunnan toimintaa sekä aatteellisesti että taloudellisesti. Vuosittaiseen toimintaamme kuuluvat perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset ja osallistuminen erilaisiin tapahtumiin Pitäjänmäen ja Konalan alueilla.

Kannatusyhdistys omistaa lippukunnan käytössä olevat kaksi kämppää Espoon Siikajärvellä, Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Kannatusyhdistys huolehtii kämpistä ja varmistaa kämppien pysymisen käyttökelpoisessa kunnossa vuosittain tehtävillä parannuksilla.

Partiotoiminta antaa lapselle mahdollisuuden kehittyä itsetunnoltaan vahvaksi aikuiseksi.

Tekemällä oppiminen ja luonnossa toimiminen ovat keskeinen osa partiotoimintaa, jossa lapsi saa paitsi koulutusta myös vastuuta. Jotta lippukunnalla olisi täydet mahdollisuudet toimia lasten hyväksi, tarvitaan myös vanhempien tukea. Lisäksi vanhempien mukanaolo lasten harrastuksissa antaa lapselle tunteen, että hänestä todella välitetään.

Tulkaa mukaan toimintaan. Uudet ideat ja ihmiset ovat tervetulleita.

Kannatusyhdistys toimii vapaaehtoisuuteen perustuen ja kukin voi osallistua mahdollisuuksiensa mukaan.

Kannatusyhdistyksen puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Jonna Heiniö (jda.kannatusyhdistys ät gmail.com). Ota yhtettä, jos toiminnasta on jotakin kysyttävää tai pursuat intoa puuhata jotakin partiolaisten toiminnan turvaamiseksi.

Jos haluat liittyä kannatusyhdistyksen sähköpostilistalle ja saada sitä kautta tietoa kannatusyhdistyksen toiminnasta, ilmoita sähköpostiosoitteesi seuraavaan osoitteeseen: jda.kannatusyhdistys@gmail.com.


Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu

Kannatusyhdistyksen toimintaa voi tukea maksamalla kuluvan toimintakauden jäsenmaksun:
  Saaja: Lippukunta Jeanne d'Arcin kannatusyhdistys ry
  Tili : 572177-430699
  Summa: 10€
  Viite: 1012

Mikäli haluat liittyä kannatusyhdistyksen ainaisjäseneksi, voit maksaa ainaisjäsenmaksun samaiselle tilille:
  Summa: 75€
  Viite: 1012


Tätä sivua viimeksi muokattu 10.9.2019, 07:33.
© Partiolippukunta Jeanne d'Arc 1938-2017 | www-toimikunta